Daken en goten zijn gevoelig voor weersomstandigheden en hebben daarom een regelmatige opknapbeurt nodig. Dat is een intensief en lastig karwei. Ook de houten voorzetstukken die de dakrandpanelen verfraaien en tegen alle weersinvloeden beschermen vragen veel onderhoud. Dat kost veel geld en tijd. Dit kan veel eenvoudiger met Eurotexx dakrandpanelen.Eurotexx dakrandbekleding

Eurotex kunststof volschuim dakrandpanelen

Volschuim dakrand is gemaakt van kunststof volschuim met een co-extrusie toplaag die UV bestendig is. De panelen hebben een hoge materiaaldichtheid en een mooie haakse hoek. Bovendien zijn de dakrandpanelen eenvoudig te monteren en beschermen dakranden en dakgootoverstekken tegen weer en wind. Dankzij de unieke 1,5m1 verbeterde structuur krijgen dakranden een natuurlijke uitstraling. De panelen zijn ook zonder structuur leverbaar. Het dakrandenprogramma wordt afgemaakt met alle benodigde hulpprofielen voor een mooi afgewerkt eindresultaat. Dakrandpanelen worden gebruikt in de nieuwbouw- en renovatiesector en voor dakkapellen, gevels, woonarken, woning-, recreatie- en unitbouw.

Eurotex dakrandpanelenOnderhoudsarme kunststof dakrandpanelen

Maak vandaag nog de keuze voor de kunststof dakrand van Eurotexx en je kiest voor het einde van je schilderwerk. Onze boeidelen zijn namelijk onderhoudsarm, goed voor het milieu en bestand tegen UV-stralingen. De boeilatten van Eurotexx geven je daken en goten de bescherming die het nodig heeft. Dankzij het duurzame kunststof materiaal bieden onze dakranden een optimale bescherming. Geschikt voor woningen, kantoren, utiliteitsbouw, houtskeletbouw en alle overige nieuwbouwprojecten of renovaties.

  • Duurzaam
  • Eenvoudige montage
  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsarm

Goede uitstraling met Eurotexx

Eurotexx dakrandpanelen  zorgen voor optimaal gemak en bieden een totaaloplossing voor je gevel. De Eurotexx boeidelen zijn namelijk voorzien van dezelfde unieke en verfijnde structuur als de dubbel rabatdelen en het profiel dat op de potdeksel zit. Alle onderdelen en producten van het Eurotexx programma bij elkaar zorgen voor een perfecte uitstraling van je huis. Wij bieden het beste voor je huis en dankzij de onderhoudsvriendelijke verzorging levert dat niet alleen een fraaie woning op, maar ook nog eens heel veel comfort en gemak.