Vinyplus kunststof dakranden zorgen voor een strakke en mooie afwerking. De dakrandpanelen zijn snel te verwerken en eenvoudig te monteren door de standaard lengte van 6 meter. De panelen voor het dakrandoverstek zijn ommanteld met een buitenkwaliteit structuurfolie en gemaakt van hoogwaardig gerecyclede kunststof panelen. Vinylplus Keralit

Vinyplus dakranden met structuurfolie

De structuurfolie die wij op deze ondergrond aanbrengen zorgt ervoor dat onze dakrand dezelfde warme en vertrouwde uitstraling hebben als hout, maar toch weinig onderhoud vereisen. De dakrandpanelen worden geleverd met structuurfolie in een nerf structuur voor een prachtige afwerking.

Vinyplus dakrandDit eenvoudige boeideelsysteem met blinde bevestiging sluit perfect aan bij het gevelbekleding programma van Vinyplus en biedt uitstekende bescherming tegen weer en wind. De verschillende panelen zijn leverbaar in uiteenlopende kleuren.

Kunststof of houten dakranden

De meeste dakranden zijn gemaakt van hout die veel onderhoud en aandacht vergen. Na enkele jaren dienen de dakrand geschilderd of beschermd te worden tegen weer en wind. Kunststof dakrand hoeft nooit te worden geschilderd, zijn onderhoudsarm en bestand tegen invloeden van buitenaf. Kunststof als materiaal is uiterst geschikt voor het renoveren of vervangen van je dakrand. De modellen zijn in verschillende soorten te verkrijgen, hierdoor is de echte dakrand niet van de houten variant te onderscheiden.

De dakrandpanelen van Vinyplus zijn leverbaar in diverse kleuren en worden als boeideel en dakrand gebruikt in de nieuwbouw- en renovatiesector. Bekijk de website van het merk VinyPlus om te kijken welke mogelijkheden er zijn en welke toepassingsgebieden van kracht zijn.

VinyPlus dakrandpanelen

Lengtes tot 6 meter x 200 x 16 mm
Lengtes tot 6 meter x 295 x 16 mm

  • Gemakkelijk te verwerken
  • Lange lengtes
  • Milieuvriendelijk
  • Natuurlijke uitstraling
  • Onderhoudsarm
  • UV bestendig
  • Vochtbestendig