Keralit is verkrijgbaar in meer dan dertig verschillende kleuren. De Keralit Classic Colors hebben een houtnerf. Deze kleuren hebben een licht glanzend oppervlak met subtiele groef en zien eruit als geschilderd hout. De Keralit Pure Colors bestaat uit mat / effen kleuren. Deze kleuren hebben een licht voelbare structuur en geven uw woning een krachtige, eigentijdse uitstraling. Daar waar dat van applicatie zijn ook RAL-kleurnummers bij de kleurnamen aangegeven, zodat u eenvoudig de kleur kunt vinden die u zoekt.

keralit kleuren maat garant

Het assortiment biedt een zeer gevarieerde keuze in lichte als donkere kleuren en houttinten en – structuren. Handig om te weten: de Keralit  dakrandprofielen  zijn ook in diverse kleuren beschikbaar, zodat altijd een goede kleurencombinatie te maken is. Veel gevraagde kleuren zijn antraciet, groen en grijs.

keralit gevelbekleding 17 29keralit gevelbekleding 17 26keralit gevelbekleding 17 17keralit gevelbekleding 17 01 Maat Garant

Kies uw gevelbekleding met de gevelvisualisator

Het kiezen van de kleur en het model van gevelbekleding kan lastig zijn. Wordt het groen, blauw of toch liever antraciet? Wat is het verleden beter bij uw type woning: smalle of brede panelen? En hoe gaat het er uitzien op een groot oppervlak? Met de  Keralit gevelvisualisator  kunt u online alle kleuren en modellen gevelbekleding op verschillende woningtypes proberen.

Wilt u bepaalde kleuren in het echt beoordelen? Vraag dan  gratis kleurmonsters aan .