Trespa PURA NFC® levert een totaaloplossing voor gevelbekleding en bestaat uit planken, bevestigingsmaterialen en alle bijpassende accessoires. De gevelplanken, gevelstroken en potdekselplanken ogen niet alleen mooi, maar zijn ook uiterst duurzaam. De planken worden uitgebreid getest op hun slag- en stootvastheid en UV-bestendigheid en worden geleverd met een voorwaardelijke productgarantie van 10 jaar. Het materiaal bestaat voor tot 70% uit natuurlijke vezels, afkomstig uit duurzame bossen. Alle Trespa Pura NFC® -gevelproducten zijn gecertificeerd volgens de PEFCTM -norm.

trespa pura toepassing 1

Gevelplanken van Trespa Pura NFC: een veelzijdige oplossing

Trespa Pura NFC® is een veelzijdige oplossing voor de meeste gevelbekledingsprojecten en biedt maximale ontwerpvrijheid en een prachtige afwerking met een lange levensduur. Zowel de potdeksel- als de gevelstroken kunnen verticaal of horizontaal geïnstalleerd worden. De gevelplanken zijn gemakkelijk te hanteren en eenvoudig te zagen en is het perfecte antwoord voor zowel innovatieve als traditionele geventileerde gevelprojecten. Meer informatie op de website van dit product.

Met dit mooie materiaal kunnen ook andere delen van het gebouw, zoals boeiboorden en dakkapellen worden verfraaid. Het toepassen van variaties in lengte, kleur en stijl kan bijdragen aan het beschermen en verbeteren van het uiterlijk van de gevel van het gebouw.

Maatgarant geeft vrijblijvend advies over keuze, materiaal en montage.

logo trespa
trespa pura3
 • Eenvoudige montage

  Snel en gemakkelijk te installeren, zonder rommel en zonder gedoe.

 • Sterk en solide

  De hoge kras-, slag- en stootvastheid garandeert probleemloze installatie en een prachtig eindresultaat.

 • Weinig onderhoud

  Trespa Pura NFC® vraagt weinig onderhoud, is gemakkelijk te reinigen en hoeft niet te worden geschilderd, ook niet op de lange termijn.

 • 10 jaar garantie

  Garantie op de productprestaties inclusief de kleurstabiliteit.

trespa pura colors

Instructievideo montage Trespa PURA