Bestel uw gevelbekleding!

Maatgarant is dé leverancier van Keralit.

Sponningdeel 143mm

Sponningdeel 190mm

potdeksel-177mm

Potdeksel 177mm

dakranden

Dakrandpanelen

20+

Jaar ervaring

12.500+

Tevreden klanten

10

Jaar garantie!

Sponningdeel 143 mm breed

Ontdek ons veelzijdige sponningdeel van 143 mm, een beproefd model dat al jarenlang schittert in de Nederlandse woningbouw. Geschikt voor zowel horizontale als verticale montage, dit product biedt u de flexibiliteit om uw esthetiek te bereiken. Met een verbluffende selectie van 37 kleuren direct beschikbaar, wacht er altijd wel een perfecte match op u. Sla nu uw slag en transformeer uw ruimte met deze beproefde en vertrouwde keuze.

Sponningdeel 190 mm breed

Ontdek onze brede panelen van 190 mm, ontworpen om uw gevels een chique, hedendaagse flair te geven. Dankzij de slanke sponning stralen deze panelen een moderne verfijning uit, perfect afgestemd op de eisen van de hedendaagse architectuur. Of u nu kiest voor een horizontale of verticale montage, u kunt rekenen op een opvallend esthetisch effect. Kies uit ons assortiment van 17 verbluffende kleuren, direct beschikbaar uit voorraad. Uw toekomstige droomgevel wacht op u, dus maak vandaag nog die stap!

potdeksel-177mm

Potdeksel 177 mm breed

Geef uw gevel een unieke en aantrekkelijke uitstraling met onze potdekselpanelen. Deze overlappende gevelpanelen, vrij van sponning, zijn de perfecte keuze voor zowel moderne als klassieke projecten, waardoor ze een zeer veelzijdige optie zijn. Elk paneel is een prachtige combinatie van esthetiek en functionaliteit, en biedt een naadloos, fraai uiterlijk dat de waarde van elk project vergroot. Kies uw favoriet uit onze 17 verschillende kleuren, direct beschikbaar uit voorraad. Investeer nu in deze tijdloze schoonheid en zie uw visie werkelijkheid worden.

dakranden

Dakrandpanelen 200, 250, 300 en 350mm

Vergroot de duurzaamheid van uw huis met Keralit, de ultieme bescherming voor uw dakranden en gootafwerkingen. Jaar na jaar blijft het bestand tegen de zwaarste weersomstandigheden, waardoor uw huis er altijd op zijn best uitziet. Met onze innovatieve blinde bevestiging zijn zichtbare schroef- en boorgaten verleden tijd, wat zorgt voor een onberispelijk en naadloos uiterlijk. Ons Keralit product is direct uit voorraad leverbaar, dus wacht niet langer en verbeter nu de uitstraling en bescherming van uw huis.

Onze reviews

Heel tevreden: zeer vriendelijk én vakkundig personeel!

Vorige week heeft Maatgarant de puntgevel en dakkapel van mijn huis gerenoveerd met Keralit potdekselpanelen. Ik ben heel tevreden over de firma: zeer vriendelijk en vooral ook vakkundig personeel. Afspraak is afspraak bij deze firma en dat is niet overal het geval. En dat alles voor een prima prijs. Bovendien was er een uitstekende samenwerking met een ander bedrijf dat gelijktijdig voor een klus aan de gevel bezig was. Kortom: een bedrijf dat ik van harte aanbeveel!!

Prachtig resultaat!

Vorige week door Maatgarant keralit laten plaatsen aan de bovenzijde van ons huis. Het resultaat is prachtig! Dit is mede tot stand gekomen door het kundig advies van Fred, hij denkt met je mee en geeft goed advies.

Zeer positieve ervaring

MaatGarant heeft +/- 6 maanden geleden onze gevelbekleding vervangen; demontage van de oude gevelbekleding en plaatsing van Keralit. Een positieve ervaring; Fred en zijn team denken mee, zijn transparant en komen afspraken na.

Uitstekende service, grote klasse!

Ik heb een houten huis en wil niet schilderen, daarom heb ik gekozen voor een kunststof, nl Keralit. In meerdere stappen, dus in meerdere leveringen, heb ik gebruik gemaakt van de uitstekende service van Maatgarant. Zeer tevreden over de service, de klantvriendelijkheid en het nakomen van afspraken. zelfs als je te weinig besteld hebt en het klus bedrijf al bijna begonnen is. Maatgarant lost dit zonder problemen voor je op. Grote klasse!

Sponningdeel 143mm

Sponningdeel 190mm

potdeksel-177mm

Potdeksel 177mm

dakranden

Dakrandpanelen