Unipanel boeidelen

10 jaar

Garantie ✅

Gratis verzending

Boven de €700,- ❌

Op voorraad

Direct leverbaar (max 5 dagen)🚚

Investering

Verhoog de waarde van uw huis 🏡

Unipanel boeidelen bij MaatGarant

Welkom bij MaatGarant, uw betrouwbare partner voor hoogwaardige gevelbekleding. In onze uitgebreide collectie staat één materiaal centraal: Unipanel boeidelen. Bekend om hun duurzaamheid, stijl en onderhoudsgemak, bieden Unipanel boeidelen een breed scala aan oplossingen voor elk type woning.

Unipanel boeidelen zijn de eerste keuze van huiseigenaren en professionals vanwege hun unieke samenstelling en voordelen. Ze beloven een blijvende schoonheid en functionaliteit zonder de noodzaak van frequent onderhoud. Met Unipanel boeidelen haalt u niet alleen hoogwaardige bekleding in huis, maar ook gemoedsrust, wetende dat uw woning beschermd is met een product van topkwaliteit.

5 redenen om voor Unipanel boeidelen te kiezen

  • Duurzaamheid: Unipanel boeidelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn rotbestendig, vochtbestendig en UV-bestendig, waardoor ze jarenlang meegaan zonder tekenen van achteruitgang te vertonen.

  • Onderhoudsvriendelijk: In tegenstelling tot traditionele houten boeidelen hebben Unipanel boeidelen vrijwel geen onderhoud nodig. Ze hoeven niet te worden geschilderd, geplamuurd of geschuurd, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op zowel tijd als kosten op lange termijn.

  • Uiterlijk: Met een strak en modern ontwerp voegen Unipanel boeidelen een stijlvolle uitstraling toe aan elk gebouw. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, kunnen ze worden aangepast aan de architectonische stijl en persoonlijke voorkeuren van de klant.

  • Milieuvriendelijk: Als milieubewuste keuze zijn Unipanel boeidelen vervaardigd met respect voor het milieu. Ze bevatten geen schadelijke stoffen en zijn volledig recyclebaar, waardoor ze een duurzame optie zijn voor zowel de consument als de planeet.

  • Veelzijdigheid: Unipanel boeidelen zijn geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Of het nu gaat om een residentiële woning, commercieel gebouw of recreatief project, Unipanel biedt een veelzijdige oplossing die aan verschillende behoeften voldoet.

Het ontwerp van onze Unipanel boeidelen

Unipanel boeidelen transformeren de gevel van uw woning met een slimme mix van stijl en functionaliteit. Deze panelen zijn een ideale keuze voor wie op zoek is naar prachtige gevelbekleding die weinig onderhoud vergt. Wat Unipanel boeidelen zo aantrekkelijk maakt, is dat ze ontworpen zijn om lang mee te gaan, ongeacht de weersomstandigheden, zonder dat jaarlijks schilderen of repareren nodig is. De eenvoudige installatie zorgt ervoor dat uw huis binnen no-time een frisse en moderne uitstraling krijgt. Kiezen voor Unipanel boeidelen betekent kiezen voor een onderhoudsarme en duurzame oplossing die uw huis doet stralen.

Thuis in Stijl met Unipanel

610 x 2900 mm

Unipanel bouwpaneel 610mm x 16mm x 2900mm (1 stuk)

285 x 5800 mm

Unipanel bouwpaneel 285mm x 16mm x 5800mm (1 stuk

235 x 2900 mm

Unipanel bouwpaneel 235mm x 16mm x 2900mm (2 stuks)

385 x 5800 mm

Unipanel bouwpaneel 385mm x 16mm x 5800mm (1 stuk)

185 x 2900 mm

Unipanel bouwpaneel 185mm x 16mm x 2900mm (2 stuks)

385 x 2900 mm

Unipanel bouwpaneel 385mm x 16mm x 2900mm (2 stuks)

185 x 5800 mm

Unipanel bouwpaneel 185mm x 16mm x 5800mm (2 stuks)

235 x 5800 mm

Unipanel bouwpaneel 235mm x 16mm x 5800mm (2 stuks)

285 x 2900 mm

Unipanel bouwpaneel 285mm x 16mm x 2900mm (2 stuks)

Unipanel schroeven

Unipanel schroeven 4×50 100st incl. dopjes

Unipanel sierlijst

Sierlijst 36mm x 52mm x 485cm (4 stuks)

Unipanel sealer

Unipanel sealer 250ml

Waarom MaatGarant?

Bij MaatGarant streven we ernaar om niet alleen producten van de hoogste kwaliteit te leveren, maar ook een service die daaraan gelijk staat. Van deskundig advies tot de mogelijkheid om alles te laten monteren, ons team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van uw project. Ontdek het zelf en ervaar waarom zoveel klanten MaatGarant vertrouwen voor hun gevelbekleding en meer.


Geïnteresseerd in het transformeren van uw woning met Keralit gevelbekleding? Bezoek onze contactpagina voor persoonlijk advies of neem gerust de tijd in onze webshop. Met MaatGarant aan uw zijde is een stijlvolle geve van uw woning binnen handbereik. Ontdek de mogelijkheden en laat uw huis stralen als nooit tevoren.

Bestel nu uw nieuwe boeidelen!