Over Maatgarant

De enige specialist die zich volledig heeft toegelegd op de verkoop van Keralit

In 2003 richt eigenaar Fred Mastenbroek MaatGarant op. Hiervoor was Mastenbroek al eigenaar van een (nog steeds bestaand) kozijnenbedrijf en tijdens zijn werkzaamheden voor dat bedrijf kwam hij in aanraking met het product Keralit. Hij was hierover vanaf het begin erg enthousiast. Vanaf de oprichting in 2003 is Keralit dan ook het belangrijkste product van MaatGarant.


Andere producten zijn in de eerste 20 jaar geprobeerd en uiteindelijk weer uit onze catalogus geschrapt. Keralit is vanaf 2019 het hoofdproduct, gewoon omdat het een product is waar we compleet achter staan. Na enkele verhuizingen is ook in 2019 het huidige pand aan de Aston Martinlaan 58 in Oud Beijerland betrokken. Op die locatie ontvangt Fred klanten zonder afspraak op de dinsdagen en de donderdagen.


MaatGarant garandeert een eerlijke en klantvriendelijke benadering en is in  Nederland de ENIGE SPECIALIST die zich volledig heeft toegelegd op de verkoop van Keralit. Ook voor deskundig advies en montage bent u bij MaatGarant aan het juiste adres! MaatGarant levert alle Keralit producten aan particulieren en zakelijke relaties. 


Bij MaatGarant kunt u er van op aan dat u de beste prijs betaalt en alles binnen 5 werkdagen* geleverd kunt krijgen op het door u op te geven adres!


* uitzonderingen zijn heel af en toe niet uit te sluiten